Werkplaats

Onderhoud
Wij doen al het onderhoud van alle merken en typen automobielen dit onderhoud wordt gedaan door onze zeer vakbekwame personeelslieden. Het onderhoud dat wij doen, doen wij tegen zeer concurrerende tarieven wij kunnen de kosten laag houden doordat wij veel in ons eigen beheer kunnen repareren. Verder gebruiken wij onderdelen voor uw auto die in kwaliteit gelijk zijn bevonden aan “originele” onderdelen hierdoor blijft de fabrieksgarantie van uw auto gewaarborgd gedurende deze hele periode. Dat is wel zo vertrouwd voor u.

Foto

Apk-keuringen
Voor de jaarlijkse Apk-keuring kunt u bij ons terecht om uw auto te laten keuren. Zowel voor diesel als benzine automobielen beschikken wij over de juiste moderne apparatuur die nodig is om uw auto weer gereed te maken voor een jaar lang “veilige” kilometers.

Quik bandenservice
Zijn uw banden aan vervanging toe? Denk dan eens aan de Quik service van Van Doormaal. Het enige wat nodig is, is even een telefoontje naar Van Doormaal om te informeren of wij de juiste band voor u op voorraad hebben. Is dit het geval dan kunnen wij in vrijwel alle gevallen de band voor u meteen monteren. De prijzen die wij hebben voor banden zijn in veel gevallen een stuk lager dan u bij de dealer betaald dit is simpel te verklaren doordat wij onze banden in grote getallen inkopen. Uitlijnen behoort ook tot de mogelijkheden hiervoor dient u echter een afspraak te maken.

Schade afwikkeling
Heeft u een aanrijding meegemaakt? Het is logisch dat u nu geschrokken bent en niet helemaal precies weet wat u nu te doen staat. U kunt ons dan opbellen zodat wij dit voor u allemaal kunnen gaan kortsluiten en u er verder niet te veel omkijken naar heeft. Wij hebben dan tevens een gratis leenauto ter beschikking voor u gedurende deze periode.  

Service
mocht u als vaste klant onderweg met uw auto stranden dan is dit altijd vervelend en mocht u geen lid van de ANWB zijn dan zal er toch iets voor u geregeld moeten worden, u kunt in dat geval contact met ons bedrijf opnemen en in de meeste gevallen zullen wij dan voor u kunnen regelen dat u en uw auto veilig weer thuis komen.


TerugDeel het met uw vrienden!